til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Westlie & Sønner

Om Westlie & Sønner

Westlie & Sønner AS bygger kvalitetsboliger, og holder til i Ørje, Sletta 11. Vi bygger også hytter, og tar på oss oppussing og rehabiliteringsprosjekter. 

 

Din byggmester i Ørje  Lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Ørje i 1970. Firmaet ble startet av Byggmester Johan Westlie og ble drevet videre av sønnene Egil og Åge Westlie fra 1990. Da ble vi også medlem i Mesterhus. Firmaet blir i dag drevet av Eivind Westlie, som er 3. generasjon og sønn av Egil.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi bygger i all hovedsak boliger, alt fra hus/eneboliger, tomannsboliger til rekkehus/flermannsboliger, men vi bygger også hytter, bygger på, restaurerer og pusser opp for deg. Westlie & Sønner AS utfører oppdrag i hele Indre Østfold, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.
Vi kan løse de fleste type prosjekter, så ta kontakt.
Hos oss jobber det lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner