til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Westlie & Sønner

Om Westlie & Sønner

Westlie & Sønner AS bygger kvalitetshus og hytter i Ørje. Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Du finner oss i Ørje, Sletta 11.

 

Din byggmester i Ørje er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Ørje i 1970. Firmaet ble startet av Byggmester Johan Westlie og ble drevet videre av sønnene Egil og Åge Westlie fra 1990. Da ble de også medlemmer av Mesterhus. Firmaet blir i dag drevet av Eivind Westlie, som er 3. generasjon og sønn av Egil.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi bygger i all hovedsak boliger, alt fra hus/eneboliger, tomannsboliger til rekkehus/firemannsboliger, men vi bygger også hytter og pusser opp for deg.
Westlie & Sønner AS utfører oppdrag i hele Indre Østfold, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med tilbygg, rehabilitering og oppussing.
Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi tar også på oss mindre oppdrag med som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester du trenger.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.
Vi kan løse de fleste type prosjekter, så ta kontakt.
Hos oss jobber det lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Fagkunnskap gir trygghet
Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier i vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner
Om Westlie & Sønner